Over dennis

Dennis is geboren in Haarlem op 28 oktober 1977.

Hij volgde de Middelbare hotelschool en specialiseerde zich daarna tot kok en leermeester. Hij werkte o.a. bij:

  • Chapeau! in Bloemendaal
  • De Nederlanden in Vreeland
  • Het Roode Hert in Velsen-Zuid
  • Sluizer in Amsterdam
  • Flying Fishbone op Aruba

Hij liep o.a. stage bij de volgende restaurants:

  • La Côte Saint Jacques in Frankrijk
  • De Librije in Zwolle
  • De Stenen Tafel in Borculo

10 JAAR FREELANCER

In 2008 begon Dennis als freelancer in de horeca en catering.

In de afgelopen 10 jaar werkte Dennis met veel plezier voor uiteenlopende bedrijven en bemiddelingsbureaus. Hij deed ervaring op bij verschillende bedrijven, van grote productiekeukens tot kleine cateraars.

Dennis werkte ook 1 jaar als leraar koken, praktijk en theorie op Hogeschool Tio Amsterdam voor HBO studenten. Ook was hij daar begeleider van de Hotelpraktijkweek. Een week lang samen met studenten de keuken van een hotel runnen.

De laatste jaren werkzaam geweest als freelancer in de inflight catering. Dennis kookte voor VIP’s bij Galley Cuisine. Privévliegtuigen vertrekkende uit Amsterdam, Rotterdam en Brussel worden vanuit 2 vestigingen voorzien van de beste catering die er bestaat.

Kenmerken die Dennis typeren zijn: verantwoordelijkheid, ondernemerschap, leiderschap, punctueel en creatief.

Lees hier wat de opdrachtgevers zeggen over Dennis

SELECTIE OPDRACHTGEVERS

Als freelancer ben je soms dagelijks op een andere plek, hierbij een selectie van onze opdrachtgevers.

  • GUIDION, Amsterdam
  • Hotel restaurant Stempels, Haarlem
  • Saffier De Residentie Groep, Den Haag
  • De Glazen Ruimte, Maarssen
  • Galley Cuisine, Haarlem
  • CuliPro Events, Maarssen
  • Vineyard Catering, Utrecht
  • Van Essen Catering en Events, Amersfoort
  • MPS Food en Design
  • OSP Catering, Hoofddorp
  • Kookook, Doesburg
  • De Culinaire Makelaar, Zwolle
  • e.a.