Bureau Culinair, sinds 2009 een steunpilaar in drukke tijden bij Van Essen Catering.
Kenmerkend voor Dennis Out en zijn team is de ongelofelijke flexibiliteit, het meedenkend vermogen en het zijn van op en top vakmensen!

Daarnaast is de eigenaar Dennis Out bijzonder als mens en collega, er heerst een bepaalde rust op de werkvloer als Dennis aanwezig is. Een van de weinige freelancers welke ik echt zaken uit handen durf te geven.

Paul van Essen / Van Essen Catering en Events

Bureau Culinair: is het visitekaartje voor je restaurant. Een keuken managen vraagt naar groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat is precies wat Bureau Culinair voor ons, als kwaliteit Cateraar, heeft kunnen betekenen!

Extra personeel uitvragen is risico’s nemen, wie gaat bv mijn keukenteam aansturen, of mijn gerechten meegeven…

Ik zal zonder twijfel mijn keuken aan Dennis Out overlaten! Dennis denkt mee en neemt initiatieven, en dit altijd met klasse, professionaliteit en een groot gevoel voor ondernemen.

.

David Girault / OSP Catering

Saffier de Residentie is een middel grote zorginstelling met 9 locaties. Eten&Drinken is bij ons een belangrijk onderdeel binnen de organisatie. Met Bureau Culinair werken wij al een aantal jaren prettig samen, zowel in een van onze restaurants als in de centrale productiekeuken. Waarom Bureau Culinair? Het maakt niet uit voor welke functie Dennis Out wordt gevraagd van teamleider in de productiekeuken, kok of restaurant kok Dennis zet zich altijd voor de volle 200% in. Het is een betrouwbare, betrokken en professionele partner, waar we de komende jaren hopend nog prettig mee kunnen samenwerken

Mark Kemp / Saffier de Residentie

Mijn naam is Erwin Husken en ik ben eigenaar van restaurant Screaming Eagle in Aruba. Bureau Culinair is voor mij het bedrijf waar ik al jaren naar op zoek was.

Sinds 2 jaar vindt Bureau Culinair voor mijn bedrijf fantastisch personeel, dit gaat altijd gepaard met zeer goed contact en een fijne samenwerking. Met de professionaliteit hoe zij dit altijd voor elkaar krijgen kan ik niks anders dan Bureau Culinair van harte aanbevelen ! Ga zo door !

Erwin Husken / Screaming Eagle Aruba

Bureau culinair een jong en enthousiast bureau. Waar goed wordt meegedacht met de klanten en de wensen van de opdrachtgever. Snel en accuraat.

Wij hebben een zeer goede samenwerking met Dennis Out (eigenaar). We zullen zeker in de toekomst met elkaar zaken blijven doen.

.

Jeroen Steentjes / Flying Fishbone Aruba

Wij werken nu sinds 2007 samen met Bureau Culinair en mijn ervaringen zijn altijd positief! Wat Bureau Culinair onderscheidt van andere is zijn strakke afspraken en constante kwaliteit.

Ik zet Bureau Culinair in voor een groot diversiteit evenementen en daar zelfstandige opereerde. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen in ons team een plek pakken en het meteen past.

Een samenwerking waar ik vertrouwen in heb! 

Arne Ramak / Chef FoodEmotions

De samenwerking met Bureau Culinair gaat nu al 3 jaar gepaard met een grote loyaliteit, betrokkenheid en proffessionaliteit.

De drive om het beste uit een samenwerking te halen, in combinatie met het meedenken op een creatieve manier zorgt voor een meer dan uitstekende relatie tussen onze bedrijven

Louis Meissen / LOUIS